На Волині пʼяні мотоциклісти спричинили три аварії
Волинь

На Волині пʼяні мотоциклісти спричинили три аварії

24 липня 2023, 12:59
0
0
Сподобалось?
0

За минулу добу трапилось три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Аварії сталися у Камінь-Каширському, Володимирському та Ковельському районах. Усі вони за участі водіїв мотоциклів у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

Так, учора між селами Видричі та Дубровиц на Камінь-Каширщині 16-річний керманич мотоцикла Sparta не врахував дорожню обстановку і впав на дорогу. Він і ще двоє неповнолітніх пасажирів 15 та 14 років отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні. Як з’ясувалося, неповнолітній водій мотоцикла був за кермом у стані сп’яніння.

Цього ж дня увечері 28-річний мешканець Володимирщини, будучи напідпитку, не впорався з керуванням мотоцикла та впав. Пригода трапилась у селі Заставне. Чоловіка ушпиталили.

А у Сереховичах на Ковельщині 18-річний мотоцикліст виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем KIA під керуванням 19-річної ковельчанки. Встановлено, що водій мотоцикла був п’яним. Він та його 17-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження. Їх обох госпіталізували.

За усіма трьома фактами аварій слідчі розпочали розслідування за ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують усі обставини аварій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися