На хабарі взяли голову Держслужби зайнятості, який непогано «наварював» на тендерах
Кримінал

На хабарі взяли голову Держслужби зайнятості, який непогано «наварював» на тендерах

11 вересня 2015, 17:08
1
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримали на хабарі голову Держслужби зайнятості (Центрального апарату).

Посадовець організував механізм отримання хабарів від учасників тендерних торгів, що проводила держслужба. У протиправних схемах він використовував підлеглих, які примушували підприємців сплачувати «данину» за перемогу в тендерах. Співробітники спецслужби затримали посадовця у службовому автомобілі в центрі Києва під час отримання хабара у розмірі 622 тисячі гривень. У машині правоохоронці додатково виявили велику суму грошей у іноземній та національній валютах, мисливську рушницю з набоями та інше.

На місці затримання особисто побував голова СБ України Василь Грицак. Для встановлення всіх епізодів отримання хабарів головою Держслужби зайнятості тривають невідкладні оперативно-слідчі дії, у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 та ч. 3 ст. 28 Кримінального кодексу України.

https://www.youtube.com/watch?t=47&v=3OvV4sxIbOw


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • вальцман
    вальцман

    этот чиновник - протеже чеченского кроля, который еще в прошлом году поборол коррупцию на макроуровне.... а спросить у этого чиновника - а кому он часть бабла отдавал - уж не чеченскому ли кролику.....

    11 вересня 2015, 17:39
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися