На Рівненщині в автомобілі жителя Полтавської області вилучили 11 кілограм бурштину
Кримінал

На Рівненщині в автомобілі жителя Полтавської області вилучили 11 кілограм бурштину

18 травня 2016, 15:10
0
0
Сподобалось?
0

Одинадцять кілограм бурштину вилучили працівники Здолбунівської місцевої прокуратури та ВП ГУНП В Рівненській області у Здолбунові. 16 травня правоохоронці зупинили автомобіль марки “BMW 530”, яким керував уродженець Полтавщини та на підставі ухали суду за результатами проведення слідчої дії вилучили сирець.

Як повідомив керівник Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області Григорій Нижник, каміння різної фракції знаходилось у 4 поліетиленових пакетах.

- За цим фактом поліцією розпочато досудове розслідування за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст.198 КК України (придбання, зберігання, завідомо одержаного злочинним шляхом майна). Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді арешту строком до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Здолбунівська місцева прокуратура. Наразі провадяться слідчі дії з метою документування протиправної діяльності осіб, що незаконно добувають та скуповують бурштин. Вартість вилученого бурштинового каміння встановлюється, - зазначив Григорій Нижник.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися