На Рівненщині поліцейський потрапив у ДТП
Кримінал

На Рівненщині поліцейський потрапив у ДТП

26 травня 2016, 10:11
0
0
Сподобалось?
0

30-річний поліцейський потрапив у ДТП на автодорозі «Київ-Чоп». Це сталося 25 травня.

Як повідомила начальник відділу комунікації ГУ НП України в Рівненській області Інна Березовська, у результаті зіткнення двох автомобілів, старшого сержанта поліції госпіталізували до лікарні.

- Водій-поліцейський їхав автомобілем «Volkswagen Golf» зі сторони Млинова. На перехресті поблизу колишнього поста ДПС ДАІ у селі Привільне не надав переваги в русі позашляховику «Mitsubishi Outlander», що рухався автодорогою «Київ-Чоп» у напрямку Дубна. Останнім керував житель Дубенського району. Крім нього, у салоні перебували дружина та дитина. У результаті зіткнення двох авто, правоохоронця госпіталізували до травматологічного відділення Дубенської центральної районної лікарні, його життю нічого не загрожує. Інші учасники ДТП, на щастя, не постраждали, - каже Інна Березовська.

Як встановили працівники відділу інспекції з особового складу УКЗ ГУНП в Рівненській області, правоохоронець перебував поза службою, у цивільному одязі, попередньо тверезий. Наразі призначено проведення службового розслідування.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися