Начальника райвідділу міліції, у присутності якого Сашко Білий бив прокурора, судитимуть (відео, нецензурна лексика)
Кримінал

Начальника райвідділу міліції, у присутності якого Сашко Білий бив прокурора, судитимуть (відео, нецензурна лексика)

13 червня 2014, 16:14
2
0
Сподобалось?
0

На Рівненщині судитимуть начальника районної міліції, який пасивно спостерігав за рукоприкладством Олександра Музичка (Сашко Білий), яке той влаштував у прокуратурі Рівненського району.

Як передає кореспондент УНІАН, підсумки досудового розслідування у кримінальному провадженні стосовно начальника Рівненського РВ УМВС сьогодні на прес-конференції оприлюднив прокурор Рівненської області Сергій Кубрак

«У ході судового розслідування встановлена й роль колишнього начальника УМВС в області, який перед тим, як спрямувати представників ЗМІ до прокуратури, зустрівся з Олександром Музичком і запланував цей візит, щоб зняти на камеру. Тільки я не знаю з якою надалі метою. Ці кадри були поміщені в Інтернеті, що спричинило такий резонанс і стало приводом для інформаційної війни, мовляв ми неспроможні навести лад в державі», - сказав Кубрак.

За його інформацією, на даний час начальник районної міліції усунутий з посади. Справу щодо нього направлено до суду. Стосовно ж причетності начальника УМВС проводиться перевірка.

27 лютого 2014 року до приміщення прокуратури Рівненського району прибула група громадян на чолі з координатором громадського руху «Правий сектор» у Західній Україні і Олександром Музичком. Він висловлював брутальні погрози та застосовував до працівника прокуратури грубу фізичну силу. За вказаним фактом слідчими Рівненського міського відділу УМВС України в Рівненській області було розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв).

https://www.youtube.com/watch?v=LRNGKH-yatc

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • небайдужий
    небайдужий

    а хто і коли судитиме пасивних міліціонерів, які не просто спостерігали, а з їх бездіяння було вбито українських громадян на Сході, в Одесі, на Майдані?.....а в цій історії неросторопний міліціянт просто симпатизував народному меснику....

    13 червня 2014, 16:39
    Відповісти
  • пр
    пр

    А прокурорів тих ХТО І КОЛИ СУДИТИМЕ????????????

    13 червня 2014, 17:42
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися