ДАІ Волині просить поставитись з розумінням до посилених оглядів транспорту
З перших уст

ДАІ Волині просить поставитись з розумінням до посилених оглядів транспорту

7 лютого 2015, 19:43
0
0
Сподобалось?
0

Керівник ДАІ у Волинській області Володимир Кравчення записав звернення до мешканців області, в якому закликав власників авто з розумінням поставитися до посилених оглядів транспорту правоохоронцями через терористичну загрозу.

«Шановні водії та гості нашої області! Безпека та порядок на дорогах краю в час, коли в державі тривають антитерористичні заходи, залишається основним завданням для правоохоронців, котрі здійснюють цілодобовий нагляд за дотриманням безпеки дорожнього руху.

У зв’язку з цим, на території Волині, з метою недопущення випадків безперешкодного перевезення зброї та інших небезпечних вантажів (гранат, пістолетів, боєприпасів тощо), які можливо були незаконно вивезені із зони проведення АТО. Тому, Міністерством внутрішніх справ України, було прийняте рішення про посилення заходів, спрямованих на забезпечення безпеки громадян», - йдеться у звернені.

За словами Володимира Кравчені, особливу увагу правоохоронців привертатимуть також автомобілі, які тривалий час припарковані на одному і тому ж місці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися