Левко Лук’яненко наполягає на ще одній революції гідності
Політика

Левко Лук’яненко наполягає на ще одній революції гідності

1 серпня 2015, 11:22
1
0
Сподобалось?
0

У перший день фестивалю Бандерштат на гутірках для відвідувачів виступив дисидент, колишній політик СРСР, громадський діяч і колишній народний депутат України – Левко Л’укяненко.
Український діяч закликав українців боротися за національну свободу, стверджував, що свідомість росте на боротьбі та ідейності: «Саме по собі щастя ні до однієї нації не приходило, з неба не падало, для того, щоб вона жила добре, для цього потрібно боротися».

Дисидент навіть вивів свою формулу щастя для народу, яку від неодноразово повторював не лише у своєму виступі. За його словами, нація, яка не хоче посилати своїх синів на смерть, за її свободу, не буде мати незалежність. Бо ідея національної свободи – це найдорожча ідея в світі. За словами Лук’яненка у світі немає інших дорожчих ідей.

Левко Л’укяненко заперечує братні стосунки між Україною та Росією. Запевняє, що Московія – це азійська країна: «Всю історію, скільки могли, вони робили капості і зло Україні. І тепер, остання акція, на яку вони пішли – це роздушити Україну і її народ». Ясна річ, що українці прозрівають, консолідуються і готові вести тривалу війну, але не повернуться під московське колоніальне ярмо.

Щоб повністю виграти війну, стверджує Левко Лук’яненко, потрібно боротися проти олігархів, злочинців, хабарників та проти корупції. Адже перемога на сході над Московією затягується через продажність влади.Також народний депутат засуджує дії Порошенка стосовно того аби внести правки у Конституцію України. І спирається на статтю 157, частину 2-гу (про неможливість змінювати конституцію під час бойових дій).

Лук'яненко закликає українців на ще одну революцію гідності. Але за його словами її краще влаштувати, коли мпереможемо на сході. Лише після цього, колишній дисидент закликає боротися проти корумпованої влади. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Тетяна Петрівна
    Тетяна Петрівна

    Ось цей урод, Левко, і є головниv підбурювачtv війни! Такі, як він жене на смерть наших синів та чоловіків! Та мені все рівно, що "Московія", як він каже азіатська країна. Скільки років жили всі по-доброму, а зараз мозги промили і тим, і іншим. Кара буде всім, хто зараз несе ахінею про " УКРАЇНСЬКУ НАЦІЮ", як якусь особливу! Це вже фашизмом тхне! І я не віддам своїх чоловіків на смерть, хай ліпше у Московії, поки все не вляжеться гроші на сім"ю заробляють. У мене нема ворогів , окрім тих , хто розпалює війну!

    1 серпня 2015, 22:53
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися