Фото з сайту uefa.com
Спорт

Феєричний прохід динамо у чвертьфінал Ліги Європи

20 березня 2015, 02:11
0
0
Сподобалось?
0

Після поразки від «Евертона» в Англії з рахунком 1:2 київське «Динамо» сповна реваншувалося у Києві. Але головне, що команда Сергія Реброва показала швидкий і видовищний футбол, розгромивши суперника у присутності рідних уболівальників.

«Динамо» - «Евертон» - 5:2

Голи: 1:0 - Ярмоленко (21), 1:1 - Лукаку (29), 2:1 - Теодорчик (35), 3:1 - Велозу (37), 4:1 - Гусєв (56), 5:1 - Антунеш (76), 5:2 - Ягелка (83).

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Сілва, 5. Антунеш, 6. Драгович, 34. Хачеріді, 4. Велозу, 16. Сидорчук (29. Буялський, 64), 17. Рибалка, 20. Гусєв (45. Калитвинцев, 90), 10. Ярмоленко, 91. Теодорчик (22. Кравець, 74).

«Евертон»: 24. Ховард, 3. Бейн, 6. Ягелка, 23. Коулмен, 30. Алькарас, 16. Маккарті (17. Бешич, 74), 18. Баррі, 19. Атсу (21. Осман. 65), 20. Барклі, 10. Лукаку, 14. Нейсміт (9. Коне, 65).

Перший матч – 1:2.

Давно фанати «Динамо» не бачили такої гри від своєї команди у єврокубках. Матч-відповідь 1/8 Ліги Європи проти «Евертона» вийшов дуже видовищним, веселим і багатим на голи-красені.

Динамівці непогано розпочали і логічно у середині тайму вийшли вперед. Фірмовий гол від Ярмоленка дав старт параду голів-красенів у матчі. Але після цього підопічні Реброва навіть толком не встигли обдумати, слід їм продовжувати у тому ж дусі, чи перейти до гри на контратаках. Англійці моментально перехопили ініціативу і практично одразу відігралися завдяки шикарному удару Лукаку. На кілька хвилин виникли побоювання, що з «Динамо» повториться таж історія, що і у матчі в Ліверпулі. Кияни після того, як рахунок став рівним, на якийсь час розгубилися, даючи занадто багато простору для атак супернику. Але гру у потрібне русло повернув гол Теодорчика. Хоч м’яч до нього у штрафній потрапив дещо випадково, проте поляк не розгубився і одразу ж вгатив його у сітку. Натхненне успіхом «Динамо» пішло вперед і черговий гольовий шедевр на свій рахунок записав Велозу, з лінії штрафного пославши м’яч під поперечину воріт Ховарда.

У другій 45-хвилинці грали у свій улюблений футбол на контратаках. Досить легко витримуючи тиск від суперника, динамівці завдавали разючих ударів. Одну з контратак результативно завершив Гусєв. У цьому динамівцю допоміг оборонець «Евертона» Коулмен. Він, блокуючи удар українця, дезорієнтував свого голкіпера, тож з другої спроби Гусєв пробивав практично у порожні ворота – Ховард уже сидів на газоні. Після цього кілька своїх хвилин слави заробив фланговий гравець «Динамо» Антунеш. Спочатку він довів, що навіть підкат може бути естетичним і гарним, обікравши Лукаку. А потім Антунеш, уже на чужій половині поля, наважився на удар з пристойної відповіді практично від лівої бровки. М’яч по діагоналі влетів у дальню «дев’ятку» воріт «Евертона». Тож Антунеш в результаті став автором найкращого гола у матчі, хоча вибирати було з чого. Під завісу гри команди обмінялися пострілами у каркас воріт. Ярмоленко міг доводити рахунок до 6:1, але поцілив у поперечину, а ліверпулець Барклі вдруге за матч перевірив на міцність стійку воріт Шовковського. Зрештою гості такі трохи підсолодили собі поразку перед фінальним свистком. Теж досить гарний гол вдався Ягелці, який виграв верхову боротьбу під час подачі кутового.

https://www.youtube.com/watch?v=RZrac7DGAbE


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися