«Динамо» і «Челсі» розійшлися «насухо»
Спорт

«Динамо» і «Челсі» розійшлися «насухо»

21 жовтня 2015, 02:13
0
0
Сподобалось?
0

Після розгрому від «Шахтаря» на внутрішній арені було дещо неспокійно за «Динамо» перед матчем у Лізі Чемпіонів із «Челсі». Але, як показав матч, з лондонцями зараз можна грати. Не даремно команда Жозе Моурінью буксує в англійській прем’єр-лізі.

«Динамо» - «Челсі» - 0:0

 «Динамо»: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 6. Драгович, 10. Ярмоленко, 16. Сидорчук, 17. Рибалка, 22. Кравець (11. Жуніор Мораес, 78), 24. Віда, 25. Д. Гонсалес, 29. Буяльський (19. Гармаш, 83), 34. Хачеріді.

«Челсі»: 1. Бегович, 4. Фабрегас (8. Оскар, 75), 5. Зума, 7. Рамірес, 10. Е. Азар, 19. Дієго Коста, 21. Матич, 22. Вілліан, 24. Кехілл, 26. Террі, 28. Аспілікуета.

Порівняно з матчем із «Шахтарем» головний тренер «Динамо» помітно змінив стартовий склад, зробивши ставку на українську молодь. І не прогадав. Команда виглядала зібраною, хоча трохи і розгубилася на старті під тиском авторитету суперника. Але відбивши стартовий натиск гостей, «Динамо» налагодило жорсткий пресинг і перехопило ініціативу. Хоча не минулося й без явного фарту для «Динамо». У першій половині гри Азар поцілив у стійку воріт Шовковського, а Матич не реалізував вихід сам на сам. Ще раз каркас воріт зіграв за киян у другому таймі. Цього разу поперечка відбила удар Вілліана на себе прийняла поперечка.

Динамівці, завеликим рахунком, мали один справжній гострий момент. Трапився він у середині першого тайму. Після удару Буяльського і невеличкого рикошету м’яч просвистів поруч зі стійкою воріт «Челсі».

Склалося враження, що англійці свідомо форсували події у київському матчі і їх цілком влаштовувала нічия на виїзді. Жозе Моурінью відклав з’ясування стосунків з «Динамо» на домашню зустріч. Цей поєдинок може стати ключовим у боротьбі за другу путівку у наступний раунд Ліги Чемпіонів. Адже з лідером у квартеті «G», схоже, уже все зрозуміло. Португальський «Порту» вдома з рахунком 2:0 обіграв ізраїльський «Маккабі» і одноосібно очолює групу, демонструючи при цьому найбільш зрілу гру.

https://www.youtube.com/watch?v=avBeVY68oaQ


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися