«Динамо» починає євро кубкову весну з домашньої поразки
Спорт

«Динамо» починає євро кубкову весну з домашньої поразки

25 лютого 2016, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

Київське «Динамо» після затяжного міжсезоння провело свій перший офіційний матч і одразу в 1/8 Ліги Чемпіонів проти «Манчестер Сіті». На сьогодні клас англійців вищий ніж в українського клубу, аргументом за команду реброва могла б бути хіба що ідеальна форма, проте і за цим показником перевага нині на боці суперника – в Англії сезон у розпалі.

«Динамо» – «Макнчестер Сіті» – 1:3

Голи: 0:1 – Агуеро (15), 0:2 – Сільва (40), 1:2 – Буяльський (59), 1:3 – Туре (90+1).

«Динамо»: 1. Шовковський, 2. Данило Сілва (27. Макаренко, 66), 6. Драгович, 24. Віда, 34. Хачеріді, 17. Рибалка, 19. Гармаш (4. Велозу, 31), 25. Гонзалез, 29. Буяльський, 10. Ярмоленко, 91. Теодорчик (11. Мораес, 46).

«Манчестер Сіті»: 1. Гарт, 3. Санья, 22. Кліши, 30. Отаменді, 4. Компані, 6. Фернандо, 7. Стерлінг, 21. Сільва, 25. Фернандіньо, 42. Яя Туре, 10. Агуеро (72. Іхеначо, 90).

Великих ілюзій щодо матчу з англійцями не було і в самому «Динамо». Об’єктивно «Манчестер Сіті» на сьогодні потужніший за киян. Проте футбол річ непередбачувана, тож Сергію Реброву потрібно було знайти рецепт, який би здивував суперника. Та дива не сталося. Лише епізодами, та й то лишень завдяки підтримці спраглих за великим футболом уболівальників, динамівці перехоплювали ініціативу. Більшість ігрового часу перебіг подій на полі контролював «Манчестер Сіті». Перший сплеск активності киян був на старті матчу. Його апогеєм став напівмомент Ярмоленка. Далі ініціативу перебрали гості й швидко вийшли вперед завдяки голу Агуеро. Якихось реальних нагод зрівняти рахунок у підопічних Реброва практично не було. Супершанс мав лише Велозу, але ворота манчестерців після його удару своїм тілом затулив Яя Туре. А так «Динамо» могло розраховувати лише на дальні удари, але й ті були неточними. А от гості завершили перший тайм ефектною комбінацією, яку ефективно завершив Сільва.

Початок другої половини гри знову був за «Динамо». Тиск киян змусив помилятися англійців. Так оборонець «Манчестер Сіті» в одному з епізодів невдало перервав навісну подачу, зробивши чудовий пас під удар Буяльському, і динамівець не схибив. Віталій незадовго міг стати справжнім героєм матчу, адже вдруге небезпечно пробивав по воротах Гарта. Голкіпер продемонстрував усю свою майстерність і таки «потягнув» дуже складний м’яч.

Та останнє слово все-таки було за гостями. Причому гол вийшов дещо несподіваним. Коли всі вже змирилися з результатом власною майстерністю вирішив виблиснути Яя Туре. Він легко накрутив трьох гравців «Динамо» і вже з лінії штрафного майданчика обвідним ударом переграв Шовковського. Підсумковий рахунок 1:3 робить матч-відповіль у Манчестері формальністю. Важко уявити, що має статися аби англійці поступилися вдома киянам 0:3.

https://www.youtube.com/watch?v=ZmueAZWAUQs


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися