Нідерланди достроково вийшли в 1/8 Чемпіонату світу
Спорт

Нідерланди достроково вийшли в 1/8 Чемпіонату світу

18 червня 2014, 23:04
0
0
Сподобалось?
0

Здобувши перемогу над австралійцями «летючі голландці» вийшли до наступного раунду турніру. Проте легкої прогулянки у другому турі футболісти з країни тюльпанів, сирів і дерев'яних черевиків не мали.

Австралія - Нідерланди - 2:3

Голи: 0:1 - Роббен (20), 1:1 - Кейхілл (21), 2:1 - Джединак (54 - пенальті), 2:2 - ван Персі (58), 3:2 - Депай (68).

Австралія: 1. Райан, 3. Девідсон, 6. Шпіранович, 19. Макгован, 22. Вілкінсон, 17. Маккей, 23. Брешіано (Бозанич, 62), 4. Кейхілл (Хеллоран, 69), 15. Джединак, 11. Оар (Таггарт, 77), 7. Лек.

Нідерланди: 1. Сіллессен, 2. Влаар, 3. де Врей, 4. Мартінс Інді, 7. Янмаат, 5. Блінд, 6. де Йонг Н., 11. Роббен, 10. Снейдер, 8. де Гузман (Вайнелдум, 79), 9. ван Персі (Ленс, 86).

Після вчиненого діючим чемпіонам світу погрому у матчі з австралійцями від «летючих голландців» очікували чергової феєрії. Але підопічні Луї ван Гаала не дуже то переймалися чиїмись очікуваннями. Було помітно, що голландці без належної поваги поставилися до свого суперника, за що ледь не поплатилися. Футбол у вальяжному стилі тривав до 20-ої хвилини, коли Роббен вивів Нідерланди вперед. Але не минуло й 10 секунд після розіграшу м'яча у центрі поля, як довжелезним пасом «круглого» доставили у штрафний майданчик помаранчевих, а там його на льоту добряче упіймав Кейхілл, забивши красень-гол з відскоком від поперечини. Отож далі команди діяли за принципом зуб за зуб. На початку другого тайму для голландців запахло смаженим - тепер уже австралійці вийшли вперед після 11-метрового у виконанні Джединака. У Ролі доганяючих європейці пробули кілька хвилин. За рівного рахунку кожна з команд могла схилити шальки терезів на свою користь, і вирішальну роль зіграла майстерність. У підопічних ван Гаала вона куди вища. Зрештою австралійців підвів голкіпер. Третій гол цілком на його совісті. До фінального свистка голландці могли збільшити відрив у рахунку, але й їхні суперники були близькі до нічиєї.

Таким чином матч з нудним початком виявився дуже емоційним і видовищним у підсумку. І подякувати за це у першу чергу потрібно австралійцям.

https://www.youtube.com/watch?v=CRhkgqz9G78


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися