Росія вилітає з ЧС, і скаржиться на суддів, а алжирські фани заспівали про Путіна
Спорт

Росія вилітає з ЧС, і скаржиться на суддів, а алжирські фани заспівали про Путіна

27 червня 2014, 12:50
0
1
Сподобалось?
1

Росія, на радість більшості українців, залишає Чемпіонат світу з футболу. Тож більше ми не побачимо на трибунах бразильських стадіонів прапорів терористичних організацій, які підтримує РФ на Східній Україні.

Алжир - Росія - 1:1

Голи: 0:1 - Кокорін (6), 1:1 - Слімані (60).

Алжир: 23. М'Болі, 4. Белькалем, 5. Халіш, 6. Месбах, 10. Фегулі, 11. Браїмі (7. Єбда, 71), 12. Меджані, 13. Слімані (15. Судані, 90+1), 14. Бенталеб, 18. Джабу (9. Гіля, 77), 20. Манді.

Росія: 1. Акінфєєв, 2. Козлов, 4. Ігнашевич, 8. Глушаков (7. Дєнісов, 46), 9. Кокорін, 11. Кержаков (6. Каннунніков, 81), 14. В. Бєрєзуцький, 17. Шатов (10. Дзагоєв, 67), 19. Самєдов, 20. Файзулін, 23. Д. Комбаров.

Збірна Росії з футболу за результатами жеребкування фінальної частини чемпіонату світу з футболу потрапила до однієї з найлегших груп. У квартеті «Н» росіянам реально слід було побоюватися хіба що Бельгії. Проте вирішення завдання виходу з групи підопічні Фабіо Капелло, до речі найвисокооплачуванішого тренера з-поміж усіх збірних-учасниць Мундіалю, відклали на останній матч з Алжиром. Росіян влаштовувала лишень перемога. Уже на 6-й хвилині був забитий швидкий гол. Але реально, команда Капелло нічого не показала. Алжирці ж продемонстрували куди більше бажання. І таки змогли відігратися на початку другого тайму. До речі, знову «свиню» партнерам підклав голкіпер російської команди Ігор Акінфєєв. Він пролетів повз м'яч і Слімані забивав головою у порожні ворота.

Виправдовуючи провальну роботу з командою Росії, Капелло після матчу розповів, що Акінфєєву засліпили у цьому епізоді очі лазером. Також італійський фахівець оцінив загальне проходження збірної по турніру і зробив висновок - Росію засудили. Про футбол сеньйор Фабіо говорив мало, бо похвалитися його підопічним було нічим.

Заради справедливості відзначимо, що грати росіянам в останньому матчі довелося за складної емоційної атмосфери. Уболівальники на трибунах були налаштовані вороже. Коли м'яч переходив до команди з РФ, уболівальники починали свистіти.

Ну а після матчу фани Алжиру влаштували під стадіоном карнавал. Росію проводжали з чемпіонату під акомпанемент світового хіта «Ла-ла-ла-ла, Путін...».

http://www.youtube.com/watch?v=w9teGOtg0FQ

http://www.youtube.com/watch?v=NFS0K-WTvnA

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися