Українці в очікуванні нічного бою за Ростов (відео)
Україна

Українці в очікуванні нічного бою за Ростов (відео)

24 червня 2023, 20:28
0
0
Сподобалось?
0

З ночі українці уважно спостерігають за дивними подіями у Росії. Керівник ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин, оприлюднивши відео начебто удару ЗС РФ по тилових базах вагнерів, оголосив похід на Москву. Рано-вранці підрозділи ПВК «Вагнер», не зустрівши опору, перетнули російський кордон у кількох місцях і стрімко колонами вирушили вперед.

Першою ціллю Пригожина став Ростов, який його наймана армія досить швидко захопила. Також під контроль ПВК перейшов штаб південного військового округу РФ та місцевий військовий аеродром «Міллерово». Тепер вильоти авіації з нього відбуваються під контролем вагнерівців. Літаки виаускають тільки в бік України.

Далі колони вагнерівців вирушили на Воронеж, Липецьк. Зупинити просування заколотників МО РФ намагається з допомогою авіації. Однак ПВК мають на озброєнні ППО – ЗРК «Стріла-10» та ракетно артилерійській комплекси «Панцир С1». Лише за підтвердженими даними вагнерівці збили два вертольоти Мі-8, оснащені засобами РЕБ, також повідомили про збиття ударного Мі-24 у Ростовській області та новішого Ка-52 у Воронезькій. Також у мережі шириться відео збиття військово-транспортного літака Ан-26.

ПВК «Вагнер» контролює значну частину території Росії й продовжує рух у напрямку Москви, де готуються до оборони.

Тим часом епічна битва очікується між зеками Пригожина та кадирівцями, котрі на БТРах та власних «Жигулях» колоною рушили на Ростов, де нині розмістився штаб заколоту вагнерівців.

Цікаво, що вже є перші відео, як вагнерівці беруть у полон кадирівців у Ростові, котрі намагалися «просочитися» у місто на власних ВАЗах.


Наразі, всі новини надходять з Росії, тож на сто відстоків стверджувати, що все відбувається так, як про це розповідають, не можна.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися