Костариканське диво триватиме
Спорт

Костариканське диво триватиме

30 червня 2014, 13:28
0
0
Сподобалось?
0

Вперше у своїй історії команда Коста-Рики пробилася у чвертьфінал Чемпіонату світу. Команда-загадка зустрінеться там з потужною Голландією.

Коста-Рика - Греція - 1:1 (5:3 по пенальті)

Голи: 1:0 - Руіс (52), 1:1 - Папастатопулос (90).

Коста-Ріка: 1. Навас, 3. Гонсалес, 4. Уманья, 6. Дуарте, 15. Діас, 16. Гамбоа (Акоста, 77), 5. Борхес, 7. Боланьос (Бренес, 83), 17. Техеда (Куберо, 65), 9. Кемпбелл, 10. Руіс.

Греція: 1. Карнезіс, 2. Маніатіс (Кацураніс, 78), 4. Манолас, 15. Торосідіс, 19. Папастатопулос, 20. Олебас, 10. Карагуніс, 22. Самаріс (Мітроглу, 57), 7. Самарас, 14. Салпігідіс (Гекас, 68), 16. Хрістодулопулос.

Вилучення: Дуарте (66).

Більша частина матчу була нудною. Обидва обрали на поєдинок тактику гри другим номером і чітко цього плану притримувалися. Ніхто не хотів йти в атаку. Тож за перші півгодини матчу команди спромоглися на один удар в отвір воріт на двох. Ближче до кінцівки першого тайму. Виник і перший момент. Проте Гекас з вигідної позиції безхитрісно «гахнув» прямо у Наваса.

А костариканці свій перший момент одразу ж реалізували. Хоча він був, можливо і не настільки небезпечним. Просто голкіпер греків Карнезіс поставився легковажно до удару Руіса. Воротар чомусь подумав, що форвард промахнувся, натомість «круглий» закотився під самісіньку стійку. Не відомо, чи вдалося б грекам пробити надійну оборону суперника, якби вони не отримали чисельну перевагу на 66-й хвилині. Після цього греки влаштували навалу на ворота Наваса, не реалізували купу моментів, але таки «відскочили» на останній хвилині - Папастатопулос зрівняв рахунок і перевів гру в екстратайм. Ще півгодини мали греки, аби добити втомленого суперника. Але фарту їм цього разу забракло. Тож справа дійшла й до серії 11-метрових, де влучнішими були костариканці.

https://www.youtube.com/watch?v=ktoPILtrJfc


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися