Алжир, який вибив Росію, вимучив і Німеччину
Спорт

Алжир, який вибив Росію, вимучив і Німеччину

1 липня 2014, 11:03
0
0
Сподобалось?
0

Бажання Німеччини перемогти слабшого за класом суперника малою кров'ю може дорого коштувати бундестім. Команда Йоахіма Льова витратила масу сил, вирвавши перемогу лише у додатковий час. А у чвертьфіналь на німців очікує потужна французька команда.

Німеччина - Алжир - 0:0 (2:1 - додатковий час)

Голи: 1:0 - Шюррле (92), 2:0 - Езіл (119), 2:1 - Джабу (121+1).

Німеччина: 1. Нойєр, 4. Хеведес, 7. Швайнштайгер (23. Крамер, 109), 8. Езіл, 13. Мюллер, 16. Лам, 17. Мертезакер, 18. Кроос, 19. Гьотце (9. Шюррле, 46), 20. Боатенг, 21. Мустафі (6. Хедіра, 70).

Алжир: 23. М'Болі, 3. Гулам, 4. Белькалем, 5. Халіш (2. Бугерра, 98), 8. Ласен, 10. Фегулі, 13. Слімані, 15. Судані (18. Джабу, 100), 9. Гіля, 19. Тайдер (11. Браїмі, 78), 20. Манді, 22. Мостефа.

Збірна Алжиру слідом за хорошим матчем проти команди Росії видала ще один непоганий поєдинок з Німеччиною. Зрозуміло, що алжирці не могли застосувати проти бундесмашини гостроатакувальну тактику, але у захисті, особливо у першому таймі, африканцям вдавалося усе. Відповідно була можливість і непогано контратакувати. Тому перший момент у матчі виник саме у алжирців. Мостефа небезпечно пробивав по воротах Нойєра. Голкіпер ще й був дезорієнтований рикошетом. Голкіпер не зміг би врятувати ворота, але просто пощастило - м'яч пройшов поруч зі стійкою. Німці ж, впершись у захисний мур, лишень пострілювали здалеку.

У другому таймі підопічні Льова забігали і нарощували темп тим більше, чим ближче був фінальний свисток. Алжирці почали втомлюватися, і все частіше у гру вступав М'Болі, але таки встояли, перевівши гру в овертайм. Але там стало ще важче. Уже на другій хвилині екстратайму німці вийшли вперед. Мюллер продавив захист суперника на лівому фланзі і виклав м'яч під удар Шюррле, а той п'яткою перевів у ворота. Під закінчення екстратайму Німеччина забила вдруге. Гол вийшов трохи курйозним, бо алжирці ледь не всією командою стали у ворота і почергово відбивали удари німців, аж поки Езіл не знайшов вільний коридор. А на останок африканці забили гол престижу, тільки от ні часу, ні сил аби зробити більше у них уже не було.

http://www.youtube.com/watch?v=LvjGdRIWyTI


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися