У Німеччині 17-річного українського баскетболіста зарізали за те, що він «українець»
Світ

У Німеччині 17-річного українського баскетболіста зарізали за те, що він «українець»

12 лютого, 12:29
0
0
Сподобалось?
0

Трагічний інцидент стався у Німеччині. На двох українських баскетболістів Володимира Єрмакова й Артема Козаченка напали невідомі, озброєні ножами. На жаль, Єрмаков помер.

У 17-річного баскетболіста Володимира Єрмакова – численні травми. Внаслідок цього він помер у лікарні. За життя Артема Козаченка борються медики, він – у реанімації. Як зазначає Федерація баскетболу, причиною нападу на Володимира та Артема стала їхня національність.

Відомо, що стався трагічний інцидент у німецькому Дюссельдорфі. Там Володимир Єрмаков, а також Артем Козаченко виступали за місцеву молодіжну команду ART Giants (U-19).

Напередодні чергового матчу на них напали з ножами на вулиці просто за те, що вони – українці. Вся команда провела ніч у лікарні поруч із нашим хлопцями. На превеликий жаль, лікарі не змогли врятувати Єрмакова, а Козаченко залишається в реанімації. Місцева поліція вже веде справу, на місці злочину були свідки,

– зазначають у Федерації баскетболу міста Київ.

У Федерації 11 лютого також оголосили про збір для батьків загиблого баскетболіста. Ви можете підтримати його рідних, переказавши кошти на картку: 5375414113406887 (Геннадій Єрмаков, батько).

Відомо, що Володимир Єрмаков займався баскетболом змалку. Він грав у дитячих командах "Тейваз", а також "5T.E.A.M.-ДЮСШ-12". Також він виступав на чемпіонаті Європи 2022 року у Болгарії у складі юнацької збірної України (U-16).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися