«Динамо» прогулялося за перемогою у Португалію
Спорт

«Динамо» прогулялося за перемогою у Португалію

19 вересня 2014, 11:27
0
0
Сподобалось?
0

Київський клуб під керівництвом молодого тренера Сергія реброва, який ще сам не так давно виблискував у формі «Динамо», стартував у євро кубках з впевненої перемоги. Динамівці не відчули опороу від португальського «Ріу Аве».

«Ріу Аве» - «Динамо» - 0:3

Голи: 0:1 - Ярмоленко (20), 0:2 - Беланда (25), 0:3 - Кравець (70).

«Ріу Аве»: 1. Кассіо, 12. Ліонн, 15. Пінту, 46. Марсело, 8. Тарантіні, 10. Дієго Лопес (Вакасо, 70), 11. Брессан (Джебор, 65), 20. Педру Морейра, 13. Боатенг, 17. Укра (Гонсалвеш, 81), 3. Жуано.

«Динамо»: 23. Рибка, 6. Драгович, 24. Вида, 26. Бурда (Селін, 86), 16. Сидорчук (Велозу, 67), 17. Рибалка, 27. Макаренко, 90. Беланда, 10. Ярмоленко, 7. Ленс (Калитвинцев, 79), 22. Кравець.

Для португальського «Ріу Аве» це перший досвід виступу у євро кубках. По всьому видно, що команда поки що до цього не зовсім готова. Єдине, чим може похвалитися цей клуб, так це тим, що у ньому кар'єру ще тоді футболіста починав відомий сьогодні португальський тренер Жрзе Моурінью, але до нинішньої гри це немає ніякого стосунку.

Тож, при бажанні, «Динамо» могнло б здобути ще більше переконливу перемогу. Увесь перший тайм українці просиділи на воротах суперника, і м'яч двічі побував у сітці після ударів Андрій Ярмоленка та марокканця Юнаса Беланда. Це дуже потішило традиційно активну українську діаспору у Португалії, представники якої зібралися на матчі, тоді як місцева публіка злякалася поганих погодних умов.

По перерві свій гол забив Артем Кравець. Він довершив справу розпочату Беландою. Мароканець потужно пробив, а Кравець підібрав м'яч після відскоку від воротарських рукавичок і, обігравши Кассіо, поклав його у порожні ворота.

У другому матчі групи румунський «Стяуа» вдома не лишив каменя на камені від данського «Ольборга» - 6:0.

https://www.youtube.com/watch?v=jBLGJK9pqYo


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися