Скандал: у ВР через еротичне листування з коханкою позбувся мандата депутат від «Самопомочі»
Україна

Скандал: у ВР через еротичне листування з коханкою позбувся мандата депутат від «Самопомочі»

27 квітня 2015, 22:43
2
1
Сподобалось?
1

На подружній зраді і фінансовій нечистоплотності спалився нардеп Андрій Мірошник. Про це пише «Високий Замок».

Важко повірити у те, що народний депутат України може відмовитися від свого мандата, який для багатьох є заповітною мрією всього життя.  Але  дива трапляються. У вересні 2008 року, розчарований гризнею у “помаранчевому” таборі, це добровільно зробив представник партії “Наша Україна”, рок-співак Святослав Вакарчук. І ось у квітні 2015-го з парламентом вирішив попрощатися 31-й номер у виборчому списку “Самопомочі”, колишній бізнесмен у сфері телекомунікацій Андрій Мірошник. На відміну від першого випадку, причиною демаршу стала не честь, якою дорожив лідер “Океану Ельзи”, а безчестя...
Через елементарну необережність та брак досвіду перебування у стінах парламенту Мірошник вляпався не тільки у політичний, фінансовий, а й у сімейний скандал. 34-річний “слуга народу” під час робочого дня у Верховній Раді через телефонне листування з дамою на ім’я Оля (швидше за все, коханкою, бо дружину звати Інною) обговорював свої бізнесово-амурні справи. Посвячував її у подробиці майбутнього відпочинку на Мальдівських островах. 
Зізнався, що тур на згадані острови обійдеться у 10 тисяч євро (за спеціальним курсом — 234 тис. грн.). Однак, як зазначає Мірошник у своїх SMS-ках на номер подруги, він сказав своєму “шефові”, що цей відпочинок коштуватиме 300 тисяч грн. Іншими словами, “нагрів” його на 66 тис. грн.
Свою аморальність депутат від “Самопомочі” ще й одягнув у патріотичні шати. Пасії, яка, вочевидь, займається аграрним бізнесом, написав: “Я замість того, щоб про країну думати, думаю про кохану, яка вирішує глобальні питання з кукурудзою”. А та, особа теж заміжня, втомившись від амурних атак коханця-депутата, відповідає у такому ж стилі: “ Часу мені не даєш... Моє серце зараз із сім’єю. Ти знаєш, мені дуже важко. Тобі теж. Спусти поки все на гальмах, плізз, я приїду — поговоримо”. Цю скандальну переписку під склепінням Верховної Ради зафіксував своїм об’єктивом фотокор “Українських новин” Богдан Бортаков.   
Ще більша інтрига з’явилася, коли стало відомо, хто є тим “шефом”-спонсором, з якого Мірошник збирався вижебрати 300 тис. грн. на Мальдіви. Знаючі люди кажуть, що йдеться про екс-бізнесмена-мільйонера, а нині народного депутата від “Самопомочі” Олександра Данченка (пройшов у парламент під дев’ятим номером). Данченко є рідним братом офіційної дружини Мірошника, тобто його швагром. Кажуть, саме він завдяки своїм солідним внескам у виборчу кампанію Андрія Садового пропхав швагра у Раду. Тож, виходить, невдячний протеже не тільки образив спонсора, зраджуючи його сестру, а ще й розвів його самого на великі “бабки”. Як бачимо, кумівство є і у “новій” політичній силі...  
Наслідки не забарилися. Після того, як SMS-листування потрапило у ЗМІ, на розлучення подала дружина Мірошника. Сам він змушений був написати заяву про складення депутатських повноважень. Яка розмова у Мірошника відбулася з його обманутим швагром — можна лише здогадуватися. 
Ця історія завдала сильного удару по репутації “Самопомочі”, яка зараз утримує друге місце у рейтингу політичних партій. Вочевидь, щоб поправити свій імідж, у Садового підказали Мірошнику звільнити депутатське крісло. При цьому не забули попіаритися на його відставці - мовляв, дивись, країно, і ти, дорогий наш виборцю, які ми принципові!
У цьому скандалі є свій позитив. Він — у величезній силі громадської думки, під тиском якої змушені пакувати речі дволикі політики.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Олег Різниченко
    Олег Різниченко

    Якби у ВР, як і у інших гілках влади, не було жодної особи, зацикленої на власному бізнесі та на тілесних втіхах, а лише високо моральні ПРОФЕСІОНАЛИ, то й Україна була б іншою. Одначе, куди не глянь - всюди АНДРІЇ МІРОШНИКИ! На жаль!!!

    28 квітня 2015, 07:20
    Відповісти
  • Наташа
    Наташа

    Як на Мальдиви їздити, то у них є на це кошти, а як забезпечити наших хлопців на Сході усім необхідним, то вони посилаються на дири в бюджеті, на це у них кишені пустують. Ганьба. Але усі ми ходимо під Богом! Янику це вже вертається і до них час також прийде

    28 квітня 2015, 09:00
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися