Святкування 70-річчя перемоги у Святогірську терористи планували перетворити на криваву трагедію
Україна

Святкування 70-річчя перемоги у Святогірську терористи планували перетворити на криваву трагедію

9 травня 2015, 12:15
0
1
Сподобалось?
1

Вчора до штабу антитерористичної операції надійшла оперативна інформація від місцевих жителів про те, що біля меморіалу Слави неподалік від Святогірської Лаври міста Святогірськ, що на Донеччині, крутяться підозрілі люди. Військові повідомили правоохоронні органи, а також викликали саперів. Останні провели обстеження місця, де планувалися проходити святкові заходи з нагоди 70-ї річниці перемоги у Другій Світовій війні на горі Артема. В результаті були виявлені закладені та добре замасковані вибухонебезпечні пристрої. Їх знешкодили.

Після цього операцію було продовжено. При співпраці із правоохоронними органами та залученням підрозділу Сил спеціальних операцій ЗС України на військовому вертольоті Мі-8, був здійснений огляд визначеного району.
- Під час польоту, до спецгрупи надійшла інформація про підозрілий автомобіль Mitsubishi Pajero, який рухався неподалік Святогірська. При цьому існувала імовірність того, що група терористів намагатиметься залишити місце можливого теракту, - зауважив заступник керівника антитерористичної операції полковник Сергій Галушко. 
При затримані підозрілих осіб, були виявлені боєприпаси, стрілецька зброя, у тому числі реактивні протитанкові гранатомети, документи тощо. При затримані була проведено відео документування подій підрозділом Combat camera. Це відео наш сайт розміщував вчора.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися