Україна

Москаль: «Таких потужних обстрілів Луганщина не знала з початку року»

23 червня 2015, 11:01
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні вночі бойовики з «Градів» знищили дільницю КП «Попаснавода», значна частина населених пунктів району на лінії розмежування залишилася без води. Про це повідомив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

Бойовики так званої «ЛНР» розпочали масований обстріл із «Градів» селища Карбоніт, що входить до міста Золоте (Попаснянський район), о третій ранку. Реактивні снаряди накрили дільницю КП «Попаснавода», яка подає воду на значну територію Попаснянського району, а також на окуповані території. У результаті обстрілу знищені насоси, трансформаторна підстанція та інше обладнання (його попередня вартість – близько 3 мільйонів гривень). Працівників підприємства, що чергували на дільниці, витягали з-під завалів, дивом ніхто з них не загинув і не поранений.

Паралельно з «Градів» були обстріляні околиці селища Борове, де знаходяться свердловини, з яких подається вода в населені пункти Попаснянського району. Чотири виведені з ладу.

«Це був цілеспрямований обстріл систем життєзабезпечення на контрольованій Україною території, - заявив Москаль. - Таких потужних обстрілів Луганщина не переживала з початку року, в ніч на вівторок на лінії розмежування коївся жах!».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися