В «ЛНР» розповіли, хто з бойовиків взяв у полон Надію Савченко
Україна

В «ЛНР» розповіли, хто з бойовиків взяв у полон Надію Савченко

3 липня 2015, 23:43
0
0
Сподобалось?
0

Колишній підлеглий Ігоря Плотницького в ефірі сепаратистського телебачення зізнався, що саме бойовики «ЛНР» взяли у полон українську льотчицю Надію Савченко. Про це повідомляє «Високий Замок».

В ефірі одного з сепаратистських телеканалів з'явився сюжет, присвячений бойовику так званої «Луганської народної республіки» (ЛНР) Гегаму Айрапетяну, який є чоловіком «міністра охорони здоров'я «ЛНР» Лариси Айрапетян. В сюжете бойовик розповів про те, як починалась війна на Сході України, яка техніка було у розпорядженні терористів та про те, що саме бойовики «ЛНР» взяли у полон льотчицю та народного депутата Надію Савченко.

«Рік тому Гегам Айрапетян як і всі ополченці стояв на сторожі республіки. 6 травня 2014 р. він вступив до лав ополчення. Перший бій був в Металісті. Того дня, 17 червня, луганчани розгромили батальйон «Айдар», — йдеться в сюжеті. Коли брали в полон Савченко, то, за словами Айрапетяна, ще не знали, що вона українська льотчиця.

«Була взята в полон Савченко. З мого підрозділу військовослужбовець з позивним «Комар». Але ми тоді ще й не знали, що це Савченко»,— повідомив Айрапетян.

 

https://www.youtube.com/watch?v=xkrXyEMBNe8


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися