Україна

Терористи розстріляли КамАЗ з нашими військовими. Є загиблі

8 липня 2015, 14:29
0
0
Сподобалось?
0

Біля Трьохізбенки бойовики з автоматів та гранатометів обстріляли український військовий «КамАЗ». Бійці контролювали ділянку вздовж Сіверського Донця, щоб не допустити переправлення контрабанди. Про це повідомив на своєму сайті голова Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

«У вівторок (7.07) біля с. Лопаскіне Новоайдарського району терористи обстріляли український військовий «КамАЗ» із чотирма військовослужбовцями. Село розташоване за 15 кілометрів від Трьохізбенки на лівому березі Сіверського Донця, по руслу якого проходить лінія фронту. Саме в цій місцевості періодично здійснюється неофіційне переправлення алкоголю, продуктів тощо (так звана контрабанда) з контрольованої Україною та окуповану територію Луганщини», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Москаль, українські військові контролювали ділянку вздовж Сіверського Донця, щоб не допустити спроб переправлення вантажів, за що й були обстріляні з автоматів та гранатометів. Вогонь вівся з окупованого берега річки, ширина якої тут усього метрів двадцять. Один із бійців отримав важкі осколкові та кульові поранення. Невдовзі після госпіталізації він помер. Ще троє військових з пораненнями різного ступеню важкості знаходяться в лікарні


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися