Президент запустив у дію закон про нову поліцію
Україна

Президент запустив у дію закон про нову поліцію

4 серпня 2015, 19:50
0
0
Сподобалось?
0

Президент України підписав Закон України «Про національну поліцію». При процедурі були присутні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, керівник патрульної поліції Києва Олександр Фацевич та кілька поліцейських.

Глава держави поділився з присутніми своїми висновками щодо впровадження ідей по реформуванню правоохоронних органів і створенню цього нового підрозділу: «Багатьом здавалося, що ті традиції, які були в міліції – хабарництво, яке, в першу чергу асоціювалося з ДАЇ, слідчими, управлінням по боротьбі з організованою злочинністю, не вдасться змінити. І тільки ви, своєю роботою, продемонстрували, що це можна зробити наполегливою працею».

На згадку про сьогоднішній день, керівник Київської патрульної поліції подарував Президенту України пам’ятне фото з присяги та презентації Національної поліції України, яке було зроблено на Софійській площі рівно місяць тому, 4 липня 2015 року. Президент розмістив це фото на почесному місці в своєму кабінеті, куди запросив патрульних після церемонії підписання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися