Засудили волинського правоохоронця, який збив на смерть двох колег
Волинь

Засудили волинського правоохоронця, який збив на смерть двох колег

5 травня 2023, 09:48
0
0
Сподобалось?
0

У Нововолинському суді оголосили вирок у справі колишнього поліцейського, який на блокпосту збив на смерть 40-річного офіцера Ігоря Мороза та 20-річного нацгвардійця Максима Куця.

Як повідомляє «Буг», прокуратура просила для обвинуваченого шість років ув’язнення. Сам же винуватець аварії – 22-річний Олег Крючко та його захисник попросив призначити умовне покарання і заявив, що готовий піти у такому випадку в ЗСУ. Рідні загиблих наполягали на 10 роках позбавлення волі.

Як вказано в рішенні, до обставин, які пом’якшують покарання обвинуваченому, суд відносить щире каяття, добровільне часткове відшкодування завданого збитку.

Суддя Микола Ушаков підтримав сторону прокуратури, призначивши Олегу Крючку шість років позбавлення волі. Це рішення суду винуватець ДТП може оскаржити протягом 30 днів. Також Крючко повинен сплатити моральну шкоду рідним загиблих, судові витрати та відшкодувати надання їм правової допомоги. Речовий доказ – автомобіль «Опель Вектра», який знаходився на майданчику тимчасового тримання, йому повернули.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися