Полонений український солдат кинувся на розтяжку і потягнув за собою бойовика
Україна

Полонений український солдат кинувся на розтяжку і потягнув за собою бойовика

12 серпня 2015, 16:01
0
1
Сподобалось?
1

Снайпер 92-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Олег Чепеленко кинувся на розтяжку разом з бойовиком, який захопили його в полон.

Як повідомляють «Подробности», під час виконання бойового завдання група Чепеленко в результаті бойового зіткнення потрапила в полон. При переміщенні в розташування ворога боєць прийняв рішення підірвати себе на мінному полі. У нього був вибір – просто здатися в полон або «піти на міни», забравши з собою ворога, що він і зробив. Разом з Чепеленко також загинув прапорщик з 92-ї бригади, а в полон потрапив військовослужбовець 8-ї роти.

Олег Чепеленко (позивний «Хакер») був призваний під час третьої хвилі мобілізації Близнюківським військкоматом Харківської області. Він був старшим солдатом, снайпером, а в роті ще й виконував обов'язки «писаря».

Єдина дитина в сім'ї – 28-річний Олег жив у селі Лукашівка Харківської області, де працював вчителем інформатики і праці в місцевій школі.

На Донбасі Чепеленко перебував з осені 2014-го. Після прощання у військовій частині, «Хакера» повезли в його рідне село, де він і буде похований.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися