Зеленський вперше назвав кількість загиблих воїнів України на фронті
Україна

Зеленський вперше назвав кількість загиблих воїнів України на фронті

26 лютого, 13:36
0
0
Сподобалось?
0

Президент Володимир Зеленський уперше відповів, скільки українських воїнів загинуло у війні з росією.

"Я не знаю, чи я маю право. Це серйозний момент дуже. Нещодавно були голоси в радикальній частині американського політикуму, які не на нашій стороні. Вони сказали, що нібито Україна втратила 300 тисяч загиблими. Далі була інформація від РФ, що Україна втратила понад 100 тис. вбитими. Це все брехня.

31 тисяча українських військових загинули на цій війні. Не 300 тисяч, не 150 тисяч, що там бреше Путін зі своїм брехливим колом. Але тим не менш, кожен - це великі втрати для нас", - сказав президент.

Також Зеленський назвав втрати РФ. За його даними, на війні загинуло 180 тисяч росіян. Всього втрат в сумі з пораненими у росіян до 500 тисяч.

"Не скажу, скільки у нас поранених. Не хочу, щоб РФ дізналася, скільки військових у нас уже не на полі бою. Є безвісти зниклі. Не буду гратися з цими цифрами. Бо останній обмін показав, що двоє хлопців були у списку безвісти зниклих, а повернулися з полону живими. І десятки тисяч загиблих цивільних на окупованих територіях. Ми не знаємо точно, скільки саме вони вбили наших цивільних", - підсумував він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися