Суд окупованого Криму заочно взяв під варту Рефата Чубарова (документи)
Україна

Суд окупованого Криму заочно взяв під варту Рефата Чубарова (документи)

28 жовтня 2015, 17:54
0
0
Сподобалось?
0

Київський райсуд Сімферополя проводить заочне засудження лідера кримськотатарського народу Рефата Чубарова. Його звинувачують у скоєнні злочину, передбаченого ч.2. ст. 280.1 КК РФ (Публічні заклики до здійснення дій, спрямованих на порушення територіальної цілісності Російської Федерації з використанням засобів масової інформації). У жовтні «суд» обрав Рефату Чубарову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до двох місяців, вирахування якого визначено судом з моменту його екстрадиції на територію Російської Федерації або фактичного затримання на території Російської Федерації.

Підставою для прийняття зазначеного рішення послужило звернення до суду Слідчого відділу УФСБ Росії по Криму і Севастополю.

Про це повідомив Рефат Чубаров на своій сторінці у «Фейсбуці».

Отримані мною документи окупаційної влади свідчать про правове свавілля, скоюване Російською Федерацією на тимчасово окупованій нею території Криму в ставлені до громадян України і мене особисто, будуть спрямовані в Європейський суд з прав людини, на адресу якого я раніше звернувся з позовом проти Російської Федерації», - написав Чубаров.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися