Найбільша атака дронів по росії та Криму відбулася вночі 30 серпня
Україна

Найбільша атака дронів по росії та Криму відбулася вночі 30 серпня

30 серпня 2023, 18:00
0
1
Сподобалось?
1

Найпотужнішого удару завдали по військово-цивільному аеропорту в Пскові. Там пошкоджено чотири літаки Іл-76, жертв немає, повідомили російські екстрені служби.

Про це пише LB.ua з посиланням на DW.

Крім того, один з тelegram-каналів писав про пожежу на території 2-ї бригади спецназу ГРУ у Проміжках. Від кордону України до Пскова – близько 800 км, а по прямій через білорусь – близько 700 км.

Місцева влада Брянська прозвітувала про три збиті безпілотники у місті та області. При цьому після падіння безпілотника спалахнула пожежа на брянському заводі "Кремній ЕЛ" – це найбільший у росії виробник мікроелектроніки. А місцева влада повідомила, що через падіння безпілотника спалахнув адміністративний будинок. Вранці атака продовжилася – губернатор регіону заявив про ще один збитий дрон над Брянськом.

Про вибухи також повідомляли в Тулі та Рязані. Сергій Собянін заявив про один збитий безпілотник, що прямував у бік москви, а в Міноборони рф стверджують, що безпілотники були збиті в Орловській та Калузькій областях.

Крім того, дрони атакували окупований Севастополь – вибухи лунали в районі Севастопольської бухти. Призначений рф "глава" міста Михайло Развожаєв повідомив, що сили протипідводно-диверсійного забезпечення "відбивають атаки безпілотників із моря". Пізніше він заявив, що роботу ППДО в акваторії закінчено. Жодних подробиць атаки він не навів.

Раніше повідомлялось про вибухи в окупованому Криму в районі дислокації 126-ї "гвардійської" бригади Чорноморського флоту. Внаслідок вибухів були загиблі та поранені, яких оперативно привозили до шпиталю у Сімферополі.

Нагадаємо, що росія у ніч проти 30 серпня здійснила масовану атаку на столицю України. Для цього використали безпілотні літальні засоби та ракети. Внаслідок атаки є загиблі та поранені цивільні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися