Бійця «Азову» поховали у Новосибірську
Україна

Бійця «Азову» поховали у Новосибірську

8 січня 2016, 23:43
0
0
Сподобалось?
0

Урну з порохом 34-річного росіянина, котрий воював в Україні в якості командира мінометного взводу 2-ї сотні полку «Азов» поховано на одному з кладовищ Новосибірська. Інформацію про це поширили побратими загиблого. Таким чином, вони виконали заповіт бійця з позивним Ратибор. Про це інформує прес-служба полку «Азов».
Загиблий наполягав на кремації, так як він сповідував язичництво. Тіло з України везли через Казахстан, де його кремували. Порох Ратибора поховали в присутності батьків на відомому кладовищі Новосибірська – «Заєльцовському». Там ховають відомих людей.
Більш за все прославився Ратибор в боях за Широкине. В цих боях російський доброволець отримав важке осколкове поранення голови і помер 30 червня, не приходячи то тями.
Прощання з ним пройшло в Києві в липні місяці, під українським, російським та сибірським прапорами, адже Ратибор був не просто російським націоналістом, він був прихильником сибірського обласництва. На ньому були присутні соратники Ратибора і батьки націоналіста, котрі після церемонії забрали тіло.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися