«Ґвалтуватимуть і вбиватимуть»: що буде з Україною у разі капітуляції, - начальник штабу бригади «Азов»
Україна

«Ґвалтуватимуть і вбиватимуть»: що буде з Україною у разі капітуляції, - начальник штабу бригади «Азов»

21 грудня 2023, 10:47
0
0
Сподобалось?
0

На сучасному етапі війни Україна не може перестати боротися проти окупантів і повинна воювати до останнього. Відмова від боротьби може призвести до фізичного знищення українців як нації росіянами.

Про це розповів оборонець «Азовсталі», начальник штабу бригади «Азов» Богдан Кротевич («Тавр») в інтерв'ю «Телебаченню Торонто».

Він зазначає, що російські війська застосовують жорстокі методи, для них цілком природні вчинки - ґвалтування та знущання. Він стверджує, що з цими "аморальними істотами" не можна укладати жодних угод, оскільки це становить загрозу для українського народу та країни.

«Якщо ми підемо домовлятися, вони заберуть усю країну і будуть ґвалтувати, вбивати, відрізати голови, вуха, пальці. Тому що ми воюємо проти аморальних істот. До нас потрапляють люди з російських глибинок, які туалет вперше в житті побачили. Для них нормально ґвалтувати та відрізати вуха. Тому нам потрібно воювати і звільняти території», - сказав Кротевич.

Військовий підкреслив важливість усвідомлення українцями необхідності боротьби та підтримки військових. Він зауважив, що в Україні не працює пропаганда та потрібно нагадувати громадянам про їх обов'язок захищати країну.

«А що нам робити, коли російські військові наступають. У них немає вибору, інакше їх вб'ють. А наші не хочуть іти в бій в деяких моментах. Відмовляються. І це – факт. Тому що у нас не працює пропаганда. Але пропаганда – це не тільки про погане. Українцям повинні нагадувати, чому вони повинні воювати», – зауважив оборонець «Азовсталі».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися