СБУ викрила відомих спортсменів, які постачали заборонені препарати
Україна

СБУ викрила відомих спортсменів, які постачали заборонені препарати

6 березня 2016, 10:28
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України припинили діяльність організованого угруповання, до якого входили відомі українські спортсмени, що налагодили контрабанду анаболічних стероїдів до України з подальшим переправленням препаратів, зокрема, до країн Євросоюзу.

Зловмисники отримували контрабандний товар з країн Східної Азії та держав однієї з сусідніх держав. Препарати із вмістом заборонених до вільного обігу в Україні метандієнону та нандролону надходили в Україну через міжнародні відправлення та доставлялися кур’єрами.

Частина продукції реалізовувалася в Україні через мережу посередників-спортсменів, які займаються важкою атлетикою та бодібілдингом. Решта препаратів контрабандою переправлялися замовникам до країн Євросоюзу та колишнього пострадянського простору. За попередньою інформацією, щомісячний обіг коштів становив щонайменше п’ятдесят тисяч доларів США.

Співробітники спецслужби затримали одного з організаторів контрабандного каналу в Полтаві під час пересилання до ЄС чергового міжнародного поштового відправлення з прихованою серед речей партією препаратів. Під час обшуків за його місцем проживання та в орендованих ним приміщеннях правоохоронці вилучили ампули, блістери з пігулками, колби з ін’єкціями загальною кількістю майже десять тисяч штук та комп’ютерну техніку зі схемами розповсюдження товару.

Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для затримання організаторів таучасників контрабандного бізнесу в інших містах України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися