Золоті прикраси – не тільки для обраних
Україна

Золоті прикраси – не тільки для обраних

10 квітня, 11:39
0
0
Сподобалось?
0

Довгий час придбання прикрас виготовлених з такого металу як золото вважалося чимось нереальним для пересічного споживача. Вартість коштовностей вражала і навіть відлякувала.

Але сучасна ювелірна справа стала демократичною і доступною для всіх цінителів прекрасного. Тому купити золоті прикраси на всі смаки це вже не мрія, як і підібрати красиву коштовність з голда по кишені. Відвідавши Інтернет магазин Злато кожен підбере для себе вдалий варіант коштовностей незалежно від віку, статі та статусу. Адже золоті прикраси актуальні як для жіночого арсеналу, так і чоловічого і навіть дитячого. Головне, підібрати підходящий екземпляр. Ну а оскільки запропонований різними мануфактурами асортимент дуже різноманітний, то з вибором складнощів не буде. Хоча, можливо, саме величезний вибір і ускладнює процес покупки. Тоді на допомогу прийдуть консультанти, які добре знайомі з усіма трендами. Правда золоті прикраси тим і відрізняються, що вони завжди в тренді.

Спочатку визначаємо вид

Поняття прикраси дуже широке і включає безліч варіацій. По-перше, сюди відносяться прикраси для жінок, чоловіків, дітей. По-друге, запропоновані моделі відрізняються дизайном, стилем, декором. Декор в свою чергу може бути виконаний з використанням дорогоцінного каміння, або різних додаткових елементів. Якщо золоті прикраси мають бути тільки в голді, але при цьому ви в пошуках чогось незвичайного та оригінального – для вас рішення з діамантовим грануванням або гравіюванням.

Та головне визначитися з видом прикраси, бо тут варіацій дуже багато. Для кожного арсеналу (чоловічого, жіночого, дитячого) існує свій список прикрас. Як показує практика, самий «скромний» цей список у дитячих серіях, а самий різноманітний – у жіночих.

Ще б пак, адже пані носять прикраси майже на всіх частинах тіла. А золото матеріал слухняний тому з нього виготовляють прикраси у будь-яких формах та розмірах. Тому придбати вийде золоті прикраси:

  • На руки (браслети, каблучки, обручки);
  • На шию (ланцюжки, підвіси, кольє);
  • На вуха (сережки);
  • На ноги (ланцюжки);
  • На голову (діадеми, обручі).

І це ще не весь перелік, адже у межах кожного виду існують свої підвиди. Так, наприклад, браслети можуть бути жорсткими або ланцюжкоподібними. Щодо сережок, тут взагалі перерахувати різновидності цих прикрас нереально, настільки їх багато.

Окремо ще виділяють такі прикраси як брошки, запонки, затискачі для краваток. І все це може бути виконане з золота причому з різних сплавів та з різними покриттями.

прикраси із білого золота

Головне, що всі прикраси золоті виконані з золота високої проби. Зазвичай це 585-та проба. Але зустрічаються і екземпляри з 750-ї. Саме від сплаву, проби, дизайну, складності виконання залежить ціна виробу. Але оскільки на сайті Zlato золоті прикраси представлені не тільки у різних видах, але і у різних цінових сегментах, то підібрати кращий по всім параметрам екземпляр зовсім не складно. Причому золоті прикраси то актуальне придбання не тільки для поповнення власного ювелірного арсеналу але і коли треба підібрати максимально вдалий презент.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися