Експерти перерахували 5 причин оновитися до iPhone 15 Pro Max
Україна

Експерти перерахували 5 причин оновитися до iPhone 15 Pro Max

7 травня, 09:34
0
0
Сподобалось?
0

Можливо, iPhone 15 Pro Max і не створив справжню революцію. Але він став значним кроком вперед у порівнянні з попередніми поколінням iPhone. Спеціалісти сходяться на думці, що оновитися до Айфон 15 Про Макс варто, навіть якщо маєте торішній флагман 14 покоління. Якщо ж у вас ще старіша модель, наприклад iPhone 11 чи 12, з Айфон 15 ви відкриєте для себе нові горизонти та доступ до ширшого функціонала.

Назвемо 5 причин, чому слід купити iPhone 15 Pro Max

Коли лише відбувається презентація нового смартфона Епл, багато хто вагається: а чи варто купувати новий девайс, чи краще почекати та краще розібратися з його характеристиками та функціями. З моменту офіційної презентації 15 лінійки Айфон вже минуло достатньо часу, а в мережі з’явилися тисячі оглядів на цей девайс, та його порівняння з найближчими конкурентами.

Камери, яким немає рівних

Айфон 15 отримав тетрапризму з 5-х зумом. “Тетрапризма” – слово не дуже зрозуміле. Це система з чотирьох лінз, яка збирає більше світла без збільшення розмірів об’єктива. Це дає можливість наближати віддалені об’єкти в п’ять разів та робити фото без спотворень. 

Та навіть без використання перископічних функцій, камери нового Айфон 15 Про Макс можуть похизуватися підтримкою багатьох ефектів для створення незабутніх фото та відео студійної якості. Покращені портретні та нічні режими з контролем різкості та глибини. Фахівці пишуть, що зроблені на Айфон 15 Про Макс фото мають гарний вигляд не лише на екрані самого телефона, а й на сторінках блогів, навіть якщо роздивлятися їх на великому моніторі.

Новий дизайн – титан та кнопка дії

Смартфони Apple належать до Преміум класу завдяки матеріалам. iPhone 15 Pro Max тішить покупця новим дизайном з більш круглими гранями. А основне нововведення – титан замість сталі. Для довідки: титан використовують для будівництва супутників, що літають до інших планет і борознять простори Всесвіту. Тобто, матеріал дійсно тривкий, при цьому легкий. Айфон 15 Про Макс приємно взяти в руки. А при падінні, хоча краще такого не допускати, на титанових краях не лишається подряпин чи сколів.

Кнопка дії значно покращує можливості користувача. Тепер вам не треба розблоковувати екран та довго копатися в меню, щоб зробити фото чи перейти в режим тиші. Action Button підтримує дев’ять сценаріїв поведінки, які може запрограмувати сам користувач.

Перехід на стандарт USB-C

Для покупців з Європи та України зокрема, Lightning порт – це була справжня морока. Доводилося купувати недешеві фірмові перехідники та адаптери, щоб банально перекинути фото з Айфона на ПК. Не кажучи вже про заряджання, коли оригінальної зарядки не було під рукою. Сьогодні всі ці турботи відійшли у минуле, адже Айфон 15 Про Макс має стандартний роз’єм USB Type-C для зарядки чи підключення до ПК.

Потужний процесор Apple A17 Pro

Одна з переваг Айфонів – їхня продуктивна начинка. До того ж вони працюють під управлінням пропрієтарної операційної системи iOS 17, котра ідеальна збалансована. Завдяки цьому ви не відчуваєте характерних проблем, які можуть виникнути на Андроїді, наприклад довго відкривається застосунок чи з'являється повідомлення, що додаток не відповідає і його треба закрити.

Процесор Apple A17 Pro містить мільярди транзисторів на крихітній платі. Всі разом вони здатні виконувати трильйони операцій на секунду. Є ще інтегрований нейронний процесор з задатками штучного інтелекту. Айфон 15 Про Макс – ідеальний вибір для складних ігор чи важких додатків. Крім того, він ще енергоефективний, тому заряду вистачає на весь день активного використання.

Класичний дисплей покращеної якості

Флагман отримав екран 6,7 дюймів. Але ним керувати зручніше завдяки округлим граням. Вражають і характеристики дисплея:

  • OLED технологія для точної передачі всіх нюансів зображення;
  • Super Retina XDR – висока роздільна здатність та щільність пікселів на дюймів 460 ppi;
  • рекордна яскравість 2000 Ніт на відкритому повітрі;
  • LTPO ProMotion – регулювання частоти оновлення від 48 до 120 Гц;
  • TrueTone, широке колірне охоплення, HDR та інші фішки, які роблять екран Айфон 15 Про Макс особливим.

Звісно, це не найдешевший смартфон у світі. Проте, якщо купувати його в інтернет-магазині авторизованого дилера в Україні, вам гарантують тривалу розстрочку, суттєві знижки під час проведення розпродажів, всебічну технічну підтримку та найширший асортимент додаткових аксесуарів Apple.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися