Смак підмерзлої бульби врятує оцет
Україна

Смак підмерзлої бульби врятує оцет

25 березня 2016, 17:33
0
0
Сподобалось?
0

Неприємний смак і запах підмерзлої картоплі зникне, якщо бульби потримати 20-30 хвилин у холодній воді, а потім опустити в окріп, додавши чайну ложку оцту.

Можна скористатися й іншою порадою: потримати картоплю кілька годин у теплому приміщенні, а потім помістити на 8-10 годин у холодну воду. Перед приготуванням таку бараболю кілька разів промивають свіжою водою.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися