У Києві протестують проти підвищення тарифів
Україна

У Києві протестують проти підвищення тарифів

6 липня 2016, 12:03
0
0
Сподобалось?
0

В столиці України кілька тисяч людей розпочали марш протесту проти підвищених тарифів на компослуги. Вони зберуться під Кабміном, щоб вимагати зниження плати за газ, світло і воду, а також підвищення зарплат до європейського рівня.

У Києві рушив марш протесту із кількох тисяч учасників: одна колона – з парку Шевченка, інша – з парку Слави. Частина протестантів уже перекрила вулицю Грушевського, інша тільки підходить до  місця зустрічі. Марш розпочнеться під стінами Верховної Ради, де незабаром має розпочатися засідання, проте кінцева ціль – Кабінет Міністрів.

Більшість учасників маршу – представники трудових профспілок з різних куточків України. Вони розповіли, що прибули до Києва із закликом до центральної влади підвищити заробітні плати, третина яких сьогодні йде на оплату компослуг, ціни на які значно зросли. Люди вимагають підвищити зарплати до європейського рівня, зокрема встановити мінімальну заробітну плату в розмірі 3067 гривень. Гасло маршу: «Європейським цінам – європейські зарплати».

Колони протестантів супроводжують правоохоронці та бійці Нацгвардії, помічені і медики на швидків. Рух на Грушевського практично перекритий. Водії скаржаться на страшні корки. 

За матеріалами Преси України


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися