У Львові масово страйкують водії маршруток
Україна

У Львові масово страйкують водії маршруток

30 серпня 2016, 11:21
0
0
Сподобалось?
0

У Львові сотні водіїв маршруток почали страйк. Вони не вийшли на роботу, що спричинило довгі черги людей, які не можуть дістатись місця свого призначення. Новину повідомляють активісти у групі "Varta1".

Сьогодні, 30 серпня, львівські водії маршруток не вийшли на роботу. Так, вони почали страйк, метою якого є привернути увагу громадськості до корупційних схем у транспортній системі Львова.

Зокрема, організатор акції протесту Ігор Сеник, який являється головою Вільної профспілки пасажирських перевізників Асоціації вільних профспілок автотранспортників України, прокоментував ситуацію.

За його словами, громадськість має знати, що маршрутки знаходяться у поганому стані через те, власники, які здають авто в оренду не отримують гідної платні. Крім того, заправляти маршрутки доводиться абичим, також не проводиться відповідний ремонт, теж через відсутність адекватного фінансування.

Сеник наголосив, що керівництво автотранспортних підприємств виграє тендери на перевезення більшої кількості пільговиків і бере ці відшкодування з бюджету собі. 

Так, сьогодні на маршрути не виїхало більше 200 машин. За попередніми даними, наразі курсує 344 автобуси із 640. Тим часом, у мережі з’явились фото наслідків такого страйку. Це черга на 51-шу маршрутку на вулиці Наукова.

Також в ніч на 30 серпня на перехресті Пасічна-Пимоненка вишикувались маршрутки, які не здійснюватимуть рух.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися