Пішов з життя колишній мер Ківерець
Україна

Пішов з життя колишній мер Ківерець

15 листопада 2016, 15:27
0
0
Сподобалось?
0

Ківерцівська міська рада та її виконавчий комітет з глибоким сумом повідомляють, що 14 листопада 2016 року, на 59-му році життя, раптово помер Семенюк Леонтій Степанович, - інформує Ківерцівська міська рада.

Закінчив Київський автомобільно-дорожній інститут (1983р.) 20 років свого життя Леонтій Степанович присвятив рідному місту. Тут у 1987 році він був обраний депутатом районної ради. В квітні 1998 року був призначений заступником голови виконавчого комітету Ківерцівської міської ради. З 2000 року по 2006 рок працював на посаді міського голови. З 2010 року по 2015 рік - депутатом Ківерцівської міської ради. 

Леонтій Степанович жив нашим містом, його успіхами і проблемами, пишався його працьовитими мешканцями, мріяв про справжній розквіт міста Ківереці. В Ківерцях склалась його сім'я. Він був хорошим чуйним чоловіком, добрим батьком та дідусем для дітей та онуків. Схиляємо голову в скорботі разом з родиною і близькими. Просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля йому буде пухом.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, усім, хто знав і поважав Леонтія Степановича.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися