Кривіцький — начальник Волинської митниці
Україна

Кривіцький — начальник Волинської митниці

19 грудня 2016, 14:50
0
0
Сподобалось?
0

Голова державної фіскальної служби Роман Насіров 15 грудня 2016 рокупризначив начальником Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького, як переможця конкурсу. Про це повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик сьогодні, 19 грудня 2016 року, під час оперативної наради. До цього Віктор Брониславович лише виконував обов’язки керівника митниці.

– Давайте побажаємо начальнику митниці активної, успішної роботи, проведення тих реформ, які задумані і які сьогодні вже реалізовуються. Головне, щоб завдяки активній позиції керівника і митниці в цілому наповнювався Державний і місцеві бюджети, були створені всі умови для нормальної роботи митниці, бізнесу, для наших сусідів. Щоб «ворота Волині», якими є Волинська митниця, дійсно були відкритими, прозорими і разом із тим дієвими, – наголосив Володимир Петрович.

Нагадаємо, що Віктора Кривіцького призначили на посаду виконувача обов’язків ще в жовтні 2016-го року. Його попередником – Олександром Шавлаком – була невдоволена громадськість. Адже на Волинській митниці виникла криза через його псевдо реформи: привіз з Чернігова свою команду, а спеціалістів з Волині попередили про скорочення. Трудовий колектив виступав проти нового виконувача обов’язків з Чернігова й заявив про адміністративний тиск на працівників.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися