У зоні АТО буде українське телебачення
Україна

У зоні АТО буде українське телебачення

29 грудня 2016, 16:41
0
0
Сподобалось?
0

2017 року Україна завершить монтаж передавальних центрів на лінії розмежування з терористами. Це забезпечить український телесигнал на всій окупованій території Донбасу. Про це повідомляє ZIK.

"У Криму й на Донбасі різні ситуації. У Криму не можуть заблокувати український телесигнал через банальний брак електроенергії. Тому там простіше транслювати наші передачі. І наступного року запрацюють проекти, які зможуть передавати телесигнал на Сімферополь. На території розмежування на сході України є одна вишка на горі Карачун, сигнал якої сягає аж до Горлівки. Ще дві вишки – біля Покровська і Бахмута – забезпечать телесигнал по всій лінії зіткнення", - каже заступник міністра інформаційної політики України Артем Біденко.

Також він зазначив, що, на відміну від Криму, на окупованій території Донбасу вздовж лінії розмежування Росія зосередила потужні комплекси для блокування українського телесигналу.

На думку Біденка, основна мета цього проекту - забезпечити сигнал на своїй території для того, щоб жителі передавали рідним і друзям правду про те, що відбувається в Україні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися