Україна

В столиці зникли двоє волинян-заробітчан

2 лютого 2017, 22:25
0
0
Сподобалось?
0

На Волині правоохоронці розшукують двох чоловіків, які поїхали до Києва на заробітки і зв'язок з ними зник. Їх розшукує Локачинське відділення поліції Горохівського відділу поліції ГУ НП у Волинській області, - інформує власкор «Вголосу».

Перший зниклий - Володимир Іванович Шульган 15.06.1982 року народження, житель селища Локачі, вулиці Грушевського, 2. У 2004 році поїхав на заробітки у місто Київ і його місцеперебування донині невідоме. Його прикмети: на вигляд 20–25 років, зріст 175–180 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся темне, ніс прямий, брови прямі, губи тонкі, підборіддя пряме, очі темні. При собі не має жодних документів, зловживає спиртними напоями.

Другий - Сергій Юрійович Лазарук 30.01.1978 року народження, житель села Затурці Локачинського району. 9 березня 2007 року поїхав на заробітки в місто Київ і 23 липня 2007 перестав підтримувати зв’язок із рідними, донині його місцеперебування невідоме. Прикмети: на вигляд – 30 років, зріст 185 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся темно-русе, довге, ніс прямий, брови прямі, губи тонкі, підборіддя пряме, очі сірі. При собі не мав жодних документів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися