Романа Зозулю назвали... «нацистом»
Україна

Романа Зозулю назвали... «нацистом»

3 лютого 2017, 15:14
0
0
Сподобалось?
0

«Гібридна» рука Москви дотягнулася до Іспанії. Пов‘язані з комуністами «ультрас» мадридського клубу «Райо Вальєкано» охрестили українського футболіста-патріота Романа Зозулю… «нацистом». Про це пише «Високий Замок».

До Іспанії Роман Зозуля прилетів у футболці з українським тризубом. Російським “ватникам” патріотична позиція футболіста стала поперек горла... В результаті угода про оренду українського футболіста севільського “Бетіса” Романа Зозулі в мадридський “Райо Вальєкано” зірвалася — через агресивну позицію фанатів столичного клубу, так званих ультрас. Вони назвали погляди Зозулі “нацистськими” і заявили президенту “Райо Вальєкано”, що не хочуть бачити Романа у клубі. Роман пояснив фанатам, що він не нацист, а патріот України, який допомагає нашій армії, але ультрас “Райо Вальєкано” Зозулю не послухали…

“Ці акції керовані, це частина гібридної війни, — заявив посол України в Іспанії Анатолій Щерба. — Впевнений, що все це сплановано. Для чого робиться ця війна? Аби дискредитувати Україну”.

Звідки ростуть ноги у скандалу із Зозулею, здогадатися неважко. Ще виступаючи за “Дніпро”, Роман зайняв чітку патріотичну позицію. Деякі українські футболісти донецького “Шахтаря” досі вдають, що не розуміють, хто в кого на Донбасі стріляє…  А Зозуля допомагав українській армії, багато разів був на фронті, заявляв, що готовий захищати Україну зі зброєю в руках. Роман збирав гроші для атовців та їхніх родин, відвідував поранених українських воїнів у шпиталях… Очевидно, публічний патріотизм Зозулі став російським пропагандистам поперек горла, і коли той приїхав до Іспанії, вони вирішили українського форварда дискредитувати.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися