На Рівненщині в невеличкому селищі орудують педофіли?
Україна

На Рівненщині в невеличкому селищі орудують педофіли?

23 лютого 2017, 12:58
0
0
Сподобалось?
0

Невідомі чоловік та жінка чатують на дітей біля школи в селищі Оржеві Рівнеського району. Пропонуючи малолітнім 100 гривень, заманюють до себе в автомобіль, щоб поїхати подивитися на кошенят або покататися на ковзанах. На щастя, поки що ніхто зі школярів не пристав на «звабливу» пропозицію. Батьки б’ють на сполох: парочка полює і на хлопчиків, і на дівчаток.

Припускають, заїжджі є педофілами. Аби не сталося непоправного, до патрулювання селища підключили не лише поліцію, а й громадських активістів. Місцеві мешканці встановили камери відеоспостереження на всіх в’їздах до селища. Частину витрат покрила одна з громадських організацій краю. Решту суми налякані люди зібрали власними силами. 

Натомість активіст Олександр Онищук розповідає, що цю парочку невідомих також бачили у місті Здолбунові. Окрім очікування на дітей біля навчальних закладів, у них є й інша схема полювання на неповнолітніх. Зокрема, повільно проїжджаючи вулицею, вони вдають, що з автівки втекло кошеня або цуценя. Просять дитину допомогти в пошуках тварини. Щойно малолітні погоджуються допомогти, затягують його до автомобіля.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися