Українських бійців на двох напрямках атакували танки: є жертви
Україна

Українських бійців на двох напрямках атакували танки: є жертви

27 лютого 2017, 09:52
0
0
Сподобалось?
0

За добу бойовики 62 рази відкривали вогонь. Загинули двоє українських бійців, ще двох поранили. Про це розповів речник штабу АТОЛеонід Матюхін.

"Учора багато обстрілів було на маріупольському і донецькому напрямках. Там використовували важке озброєння. Обстрілювали з мінометів Мар'їнку, Широкине, Водяне. Із озброєнь менших калібрів - Павлопіль, Лебединське, Талаківку, Гнутове, Широкине, Мар'їнку та Водяне. По Талаківці вогонь вів снайпер, по Мар'їнці та Водяному – БМП і БТР. Танки гатили по наших позиціях неподалік Павлополя.

На донецькому напрямку танки також били по наших позиціях у районі Пісків та шахти "Бутівка". Її, а також Авдіївку, Кам'янку та Луганське обстріляли зі 120- та 82-міліметрових мінометів. Із легшого озброєння - Луганське, Новолуганське, Зайцеве, Верхньоторецьке. По останньому били з БМП.

На луганському напрямку застосували міномети 120-го калібру. Обстрілювали Попасну, Оріхове та Катеринівку. Із гранатометів і стрілецької зброї – Новоолександрівку, Лобачеве та Новозванівку", - повідомив Матюхін.

"Ніч пройшла спокійно. Було 13 обстрілів - усі на маріупольському напрямку. Не використовували навіть міномети, вели вогонь із гранатометів та стрілецької зброї. Обстрілювали Талаківку, Павлопіль, Водяне, Гнутове та Широкине", - зазначив речник штабу АТО.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися