Україна

У Криму мироточить бюст російського царя?

7 березня 2017, 17:39
0
0
Сподобалось?
0

Незаконно обрана депутатка Держдуми, екс-«прокурор» анексованого Криму Наталія Поклонська заявила, що у Сімферополі замироточив бюст останнього російського царя Миколи II. Про це Поклонська заявила в інтерв'ю російському телеканалу «Царьград».

«Вранці (3 березня) бюст Миколи II, государя нашого, який ми встановили у сквері біля каплиці, замироточив. Мені зробили фотографії, направили. Це диво, яке не пояснять ні вчені, ніхто. Це у 100-ту річницю… Адже государь нам допомагаэ, … вони (царська сім'я) загинули для того, щоб ми зробили Росію процвітаючою і великою», — заявила Поклонська.

Як відомо, бюст Миколи II був встановлений у вересні 2016 року біля входу до каплиці Святих Царствених Страстотерпців біля прокуратури Криму, яку побудували на пожертви співробітників. Зазначається також, що староста каплиці повідомив, що «мироточить не лише бюст, але і встановлені у каплиці ікони, а також репродукція фотографії царської сім'ї, яку зроблено у будинку Іпатьєва в Єкатеринбурзі. За його словами, мироточення почалося ще у 20-х числах лютого».

На офіційному сайті Сімферопольської і Кримської єпархії РПЦ жодних повідомлень про мироточення у каплиці немає.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися