Гонтарєва опустила гривню і втекла на Мальдіви
Україна

Гонтарєва опустила гривню і втекла на Мальдіви

5 травня 2017, 13:25
0
0
Сподобалось?
0

Антикорупційні органи закликають перевірити дорогий відпочинок очільниці НБУ, не вказаний у декларації. Світлини канікул очільниці фінрегулятора, з його слів, він отримав від близького до родини Гонтаревої джерела, яке побажало залишитися анонімним. Датовані світлини серединою липня 2016 року. На них є  Гонтарєва, її чоловік Олег та молодший син Микита.

На світлинах вдалося ідентифікувати готель, в якому, за припущенням журналіста, зупинилася родина — The Sun Siyam Iru Fushi у  місті Манадо на Мальдівах. За даними розцінок з сайту booking.com, мінімальна вартість тільки відпочинку в цьому готелі з 17−23 липня 2017 на 2 дорослих та 1 дитину складе 2874 доларів США, в які входить трансфер в готель на приватному літаку — за 500 доларів. Пожити у дорожчій «віллі на воді»  тут коштує 26,6 тисячі доларів за тиждень. До вказаної суми можна додати  6,2 тисячі доларів податку і 1,5 тисячі доларів за трансфер, що в загальному підсумку перевищить 900  тисяч гривень.

При цьому, найдешевший переліт на Мальдіви в економ-класі для двох дорослих з дитиною, додатково коштуватиме ще 2260 доларів США. Ті ж квитки у бізнес-класі обійдуться у 7−8 тисяч доларів на родину. Дубінський підрахував, що відпустка подружжя Гонтарєвих могла коштувати від 130 тисяч гривень і до понад мільйона гривень. Отже, у будь якому випадку ці витрати значно перевищують 50 прожиткових мінімумів (66 тисяч 500 грн), які є мінімальною сумою недекларованих згідно із законом витрат. Журналіст наголошує, що витрати на відпочинок Гонтаревої не включені до декларації, а тому мають стати підставою для перевірки НАЗК.

Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися