Україна

Шукали зцілення від безпліддя — знайшли від ворожбита смерть

23 червня 2017, 00:12
0
0
Сподобалось?
0

У Києві зникло молоде подружжя. Невдовзі чоловіка та жінку знайшли мертвими на Чернігівщині, звідки вони робили останній телефонний дзвінок. Їхні тіла були закопані на території закинутої ферми. За даними поліції, чоловіка побили до смерті, а на тілі жінки виявили ножові поранення, йдеться у сюжеті ТСН. Пише УНІАН.

"Попередньо встановлено, що пара довгий час не могла мати дітей. У результаті вони познайомилися з чоловіком, який за допомогою магії пообіцяв їм допомогти. Коли вони за попередньою домовленістю приїхали на Чернігівщину, зловмисник-шахрай вбив чоловіка та жінку й закопав тіла біля ферми", - заявив начальник ГУ Нацполіції в Києві Андрій Крищенко.

Як з'ясувалося, у вбивці була спільниця, яку затримали неподалік від місця трагедії. Згодом на базі відпочинку в Черкаській області правоохоронці схопили й підозрюваного у вбивстві. У затриманих вилучили окультну літературу, амулети й різні ритуальні предмети.

Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини вбивства й перевіряють можливу причетність підозрюваних до аналогічних злочинів. За скоєне їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

Джерело: expres.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися