Подружжя МАРТИНЮКІВ
Україна

Мартинюків уже нема, а їх досі люблять і шанують

13 листопада 2017, 14:43
0
2
Сподобалось?
2

Ветли загубилися у лісових масивах і болотах. Воно чи не найвіддаленіше з-поміж усіх сіл Любешівського району. Місцевість тут дивовижно красива і неповторна, а люди добрі та щирі. І серед них особливою увагою та шаною завжди користувалася сім’я Івана Йосиповича та Євдокії Андріївни Мартинюків.

Вони в парі прожили понад шістдесят років, споконвіку трудилися у колгоспі. Завжди у сім’ї панували злагода та любов. Народили та виростили чотирьох синів: Адама, Миколу, Олександра та Сергія. Так-так, саме їхній найстарший був першим заступником голови Верховної Ради України. А ще Адам Іванович багато допомагав тутешнім мешканцям – сприяв у побудові доріг, школи, церкви.

Після війни Іван Йосипович служив сапером, розмінував мало не всю Волинську область. Він гарно грав у троїстих музиках, ходив зі своєю командою по весіллях.

На старості в основному жив у Києві в Адама, та влітку вертався у свої рідні Ветли. Днями минає сорок днів, як відійшов у вічність Іван Йосипович. Його дружини не стало п’ять літ тому у ту ж саму пору. Обох батьків Мартинюків уже немає на цьому світі, та добрі справи, які вони залишили по собі, пам’ятають і шанують, як і їх самих.

Андрій ГІЛЬ, Валерій НЕВІРЕЦЬ,

Микола ЮРКО, Василь МАТЕЙЧИК

Ми висловлюємо щирі співчуття рідним Івана Йосиповича та Євдокії Андріївни Мартинюків. Царство Небесне їм, вічний спокій.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися