У Одесі двоє братів зґвалтували 25-річну дівчину
Україна

У Одесі двоє братів зґвалтували 25-річну дівчину

17 липня 2019, 16:02
0
0
Сподобалось?
0

В Одесі поліція затримала двох братів, які зґвалтували дівчину.

Близько одинадцятої години вечора 25-річна одеситка через мобільний додаток викликала таксі, аби за його допомогою доїхати до центру міста, - повідомляють у прес-службі поліції Одеської області.

За викликом приїхав автомобіль, в салоні якого, крім водія, знаходився ще один чоловік.

В районі вулиці Лиманної невідомі завезли потерпілу у безлюдне місце, де, погрожуючи ножем та із застосуванням фізичного насилля, вступили з нею в статевий контакт. Після скоєного зловмисники залишили потерпілу біля очерету, а самі поїхали геть, прихопивши її сумку та мобільний телефон.

До поліції одеситці допоміг дістатися водій автівки, що проїжджала неподалік. А вже за декілька годин поліцейські Суворовського відділу поліції вийшли на слід і самих підозрюваних. Вони виявилися рідними братами, 1995-го та 1997-го років народження.

Як з’ясувалося, чоловіки вже потрапляли у поле зору правоохоронців, коли у травні цього року скоїли розбійний на іншу жительку Суворовського району. Тоді суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави. Не зважаючи на те, що прокуратура звернулася з клопотанням про обрання більш жорсткого запобіжного заходу, рішення суду залишилося незмінним і після внесення застави зловмисники повернулися додому.

Цього разу чоловіків затримали за місцем мешкання у Лиманському районі, коли ті мирно спали. У їх будинку та автомобілі був проведений невідкладний обшук та вилучено речові докази злочину.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися