В Угорщині автобус з українцями потрапив у ДТП
Україна

В Угорщині автобус з українцями потрапив у ДТП

20 жовтня 2019, 10:14
0
0
Сподобалось?
0

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Угорщині травми отримали 10 громадян України. 

Про це повідомляють посиланням на директора департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергія Погорельцева, - пише ТСН.

За інформацією дипломатів, аварія сталася вночі в місті Ніредьгаза. "Згідно з отриманими від поліції даними, водій мікроавтобуса Mercedes у результаті перевищення швидкості не впорався з керуванням транспортним засобом, на перехресті з'їхав на узбіччя і зіткнувся з деревом. В результаті ДТП постраждали 10 громадян України: 6 осіб отримали важкі травми, 4 - легкі», - розповів Погорельцев.

За його словами, постраждалі перебували у свідомості та самостійно сповістили рідних і тримають з ними зв'язок. Українців госпіталізували в медичні заклади регіону Боршод-Абауй-Земплен, де їм надається необхідна допомога. "Трьом громадянам були зроблені невідкладні операції. Згідно з отриманою інформацією від завідувача травматології лікарні міста Мішкольц, громадяни України після операції в тяжкому стані, але загрози їхньому життю немає", - розповів представник МЗС. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися