На Дніпропетровщині батьки продали власних дітей в порно
Україна

На Дніпропетровщині батьки продали власних дітей в порно

20 грудня 2019, 20:00
0
0
Сподобалось?
0

У Дніпропетровській області Кіберполіція викрила мережу студій з виготовлення дитячої порнографії.

До створення такого контенту залучалися діти 9-13 років. Їх батьки не тільки дали згоду на зйомки, а й самі доставляли малолітніх акторів в обумовлені місця, - повідомляють на сайті Кіберполіції України.

Всі студії розташовувалися в сільській місцевості. Організатором порнобізнесу був 43-річний місцевий житель. Паралельно він виконував функції оператора і, якщо це передбачав сценарій, навіть актора. Використовуючи всі можливі засоби впливу, чоловік схиляв жінок до участі їх дітей в створенні порнографічних відео. Згодом клієнтки давали згоду на зйомки неповнолітніх на постійній основі. За це їм пропонувався значний гонорар.

Розташування та сюжет змінювалися в залежності від побажань замовника. Відзнятий порнографічний матеріал збувався в мережі за допомогою засобів анонімізації. Розрахунок за продаж дитячої порнографії відбувався виключно за допомогою криптовалюти.

Первинну інформацію про поширення в мережі відео порнографічного характеру за участю малолітніх дітей Кберполіція отримала від колег з Австралії. Під час проведення досудового розслідування українські поліцейські встановили всіх учасників злочинної групи, причетних до створення і продажу дитячої порнографії. 20 грудня на території Дніпропетровської області було проведено одночасно шість санкціонованих обшуків в місцях, де розміщуються порно-студії і проживають учасники злочинної групи. Зараз поліцейські вже виявили докази протиправної діяльності фігурантів справи. Вилучається техніка, яка в подальшому буде спрямована на експертизу.

Справу кваліфіковано за ч.5 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) КК України. За результатами проведених обшуків буде вирішуватися питання про оголошення підозри учасникам злочинної групи. За створення і продаж дитячої порнографії їм загрожує до 10 років ув'язнення.






Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися